Nieuws/Entertainment
1364125
Entertainment

Column Evert Santegoeds: Strikt Privé 

Toen hij er voor het eerst zijn gezicht liet zien, had niemand kunnen denken dat JAN SLAGTER in Hilversum zou uitgroeien tot een van de machtigste mannen in omroepland. De wil van Mr. MAX is daar wét, zodat niemand er iets van durft te zeggen dat het complete Mediapark rookvrij is, op Slagters kantoor met z’n overvolle asbakken na. Vijftien jaar na de oprichting van Omroep MAX trekt Jan niet alleen met succesvolle programma’s en series de aandacht, maar ook met een onstuimig privéleven. Vorig jaar kwam zijn huwelijk met INGRID in een grote crisis terecht, door zijn al te hechte banden met het jonge Kamerlid LILIAN MARIJNISSEN, de jonge dochter van zijn eigen naam- en leeftijdsgenoot.

Onlangs deed hij op de radio nog een poging die hele zaak te downplayen, de makers van uw favoriete weekblad voor ‘leugenaars’ uitmakend. Zo’n grote mond had hij toen moeten hebben! En wat ontdekt PRIVÉ nu? Dat Jan Slagter niet alleen zijn sores met Ingrid, maar zijn hele biografie naar zijn hand zet en over TIEN JAAR VAN ZIJN LEVEN een complete sluier heeft getrokken!

WAT DEED JAN IN DEZE PERIODE, WAAROVER NIEMAND KENNELIJK MEER MAG HOREN?

We hebben het over de tijd dat hij vrouwen, bíddend, zwanger kon maken. Dus zeg maar gerust: een opvallend hoofdstuk in een toch al roerig bestaan en een onthullend verhaal van collega LEO VAN ROOIJEN, dat ik met MAXimale aandacht heb gelezen!

Weekblad Privé is ook te downloaden via de Privé-app voor de iPad

En voor Android (via Google Play)