Nieuws/Entertainment
1364875464
Entertainment

Edwin Smulders vindt bezoek Paay niet vreemd

Fotograaf Edwin Smulders vindt het niet raar dat hij samen met een collega onverwachts langs is gegaan bij Patricia Paay in het zorghotel. „We hebben ons netjes gemeld en kregen gewoon de kaart om door te lopen”, reageert hij in RTL Boulevard.

Patricia, die revalideert na een val van de trap vorige maand, liet donderdag weten woedend te zijn dat de mannen zomaar bij haar kamer verschenen. „Ik heb gegild en ze uitgescholden. Dat is toch niet normaal? Hoe durven ze? Ik ben echt heel kwaad”, zei ze eerder.

Edwin bevestigt dat ze inderdaad op verzoek van de zangeres weer zijn vertrokken. „We hebben de bloemen achtergelaten en we zijn weggegaan.” Wel vindt de fotograaf het vreemd dat het zorghotel een kaart weggeeft als dit eigenlijk niet mag. De instelling laat aan het entertainmentprogramma weten dat gasten altijd op de hoogte van bezoek worden gebracht, maar over deze kwestie niets te kunnen zeggen.

Hoewel Patricia niet gediend is van het ongevraagde bezoek, zei ze niet van plan te zijn stappen te ondernemen. De zangeres „wil gewoon met rust gelaten worden.”

Op de hoogte blijven van al het nieuws over de sterren? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.