Nieuws/Entertainment
1367463
Entertainment

Jennifer Hudson ziet toch af van contactverbod

Jennifer Hudson

Jennifer Hudson

Zangeres Jennifer Hudson heeft haar verzoek om een contactverbod voor haar ex David Otunga ingetrokken. Volgens People ziet ze af van de maatregel, zodat hij tijd kan doorbrengen met de zoon van het stel, de 8-jarige David jr.

Jennifer Hudson

Jennifer Hudson

Eerder deze maand werd bekend dat de Dreamgirls-actrice en haar verloofde na tien jaar een punt achter hun relatie hebben gezet. Een woordvoerder van Jennifer liet toen weten dat de twee al enkele maanden naar de breuk toe hadden gewerkt, en dat de zangeres een contactverbod had aangevraagd voor David, dat was toegekend. Het is niet duidelijk welke reden ze daarvoor opgaf bij de rechtbank.

Volgens de regels van het contactverbod mocht David zijn zoon niet zien tot de volgende voogdijzitting in de rechtbank. Vorige week liet Jennifer de maatregel al aanpassen zodat David jr. Thanksgiving met zijn vader kon vieren. Maandag liet ze de rechtbank weten helemaal af te zien van het verbod. Haar ex zou inmiddels hebben toegezegd nooit meer voet te zetten in het huis dat het voormalige koppel deelde.