Nieuws/Entertainment
1367706
Entertainment

BFF Ninaki Priddy: „Meghan besloot dat roem voor haar was weggelegd”

Zien: MEGHAN als 15-jarige voor Buckingham Palace

Prins Harry en Meghan Markle

Prins Harry en Meghan Markle

Toen Meghan Markle vijftien was en als toerist door Europa reisde, poseerde ze ook even voor het prachtige Buckingham Palace. Had ze kunnen dromen dat ze daar ooit zou binnentreden als verloofde van een prins? Eenentwintig jaar later is dat wat er gebeurt. De Daily Mail ontving exclusieve foto’s van Meghan Markle haar beste vriendin.

Prins Harry en Meghan Markle

Prins Harry en Meghan Markle

Het toeristische kiekje toont de verrassende ontwikkeling van Meghan Markle als tienerfan tot toekomstig lid van het Britse Koninklijk Huis. De Amerikaanse poseerde met haar beste vriendin Ninaki Priddy poseerden voor het paleis tijdens een zomertrip in 1996, waarbij ze door heel Europa reisden. Meghan kent Ninaki al sinds ze samen naar een prestigieuze kleuterschool in Hollywood gingen en sindsdien blijken ze onafscheidelijk.

„We waren haast zussen, dat wist iedereen”, vertelt de 36-jarige sieradenontwerper aan de Daily Mail. „Waar we ook heen gingen, we gingen altijd samen.” Ze weet precies hoe Meghan zichzelf in de spotlights wist te werken. Haar vader Thomas was verantwoordelijk voor de verlichting bij populaire tv-shows als Married with Children en General Hospital. Volgens Ninaki ging Meghan al op jonge leeftijd mee naar de set en besloot ze dat roem voor haar was weggelegd. Daar zouden de fundamenten gelegd zijn voor Princess Pushy, zoals ze later genoemd werd.

De foto’s die de Daily Mail ontving, behelsen de schooltijd, haar studentenleven en haar eerste bruiloft. Ze hebben er drie gepubliceerd: één van Meghan als baby met haar vader Thomas, één van haar in haar latere jaren met moeder Doria Ragland en de bewuste foto van haar als 15-jarige toerist voor het paleis waar ze straks nog menig maal op de thee zal kunnen gaan met haar koninklijke familie.