Nieuws/Entertainment
1368175
Entertainment

Harry’s ex Cressida: ’Het gaat erom hoe je mensen behandelt’

Cressida Bonas

Cressida Bonas

De Britse pers kijkt met een schuin oog naar Harry’s ex-vriendin Cressida nu Harry zijn verloving met Meghan Markle heeft aangekondigd. Is het daarom dat ze direct na de huwelijksaankondiging op haar Instagram een wijze levensles deelde?

Cressida Bonas

Cressida Bonas

„Het gaat er niet om hoe goed opgeleid, getalenteerd, rijk of cool je denkt te zijn; hoe je met mensen omgaat, zegt alles over je.” Dat is de wijsheid die Cressida Bonas, de ooit potentiële echtgenote maar inmiddels veelbesproken ex van prins Harry, afgelopen dinsdag deelde op haar Instagram. Het was direct na het moment dat de hele wereld details te horen kreeg over het huwelijk van Harry en Meghan, de vrouw die Cressida’s ooit zo geliefde Harry wel in het huwelijksbootje wist te krijgen.

De blondine leerde Harry in 2012 kennen via prinses Eugenie. In 2014 gingen ze uit elkaar, naar verluidt omdat zij zich juist voortdurend bekeken en beoordeeld voelde door media en publiek gedurende haar relatie in de schijnwerpers met prins Harry. Cressida, net als Meghan ook actrice van beroep, voegde dan ook aan haar post toe dat zij naar deze levenswijsheid probeert te leven.

Het levert de ex van Harry meeleven en begrip op, al is er ook een volger die van mening is dat het stijlvoller was geweest als ze helemaal niet had gereageerd op het voorgenomen huwelijk van Harry en Meghan.