Nieuws/Entertainment
1368616
Entertainment

Witte jas Meghan Markle uitverkocht

De witte jas die Meghan Markle droeg tijdens het persmoment nadat de verloving met prins Harry bekend was gemaakt, is uitverkocht. Het kledingstuk zorgde er zelfs voor dat de website van het merk maandag crashte.

De oprichter van het Canadse merk Line the Label, John Muscat, laat aan FOX weten: „We zijn ontzettend vereerd dat Meghan ervoor gekozen heeft om een LINE-jas te dragen bij dit erg speciale moment. Meghan heeft een chique stijlgevoel dat we altijd bewonderd hebben. We weten dat deze jas een van haar favoriete kledingstukken is, dus we hebben al besloten om hem ’Meghan’ te noemen. We zijn dolblij voor Meghan en wensen haar een mooi leven toe met prins Harry.”

Volgens Muscat hebben ze de jas eerder dit seizoen cadeau gedaan aan de voormalige Suits-actrice. Naar eigen zeggen had hij geen idee dat ze de jas op dit bijzondere moment zou dragen. In totaal zou ze vier van de jassen hebben, in allerlei verschillende kleuren. Een Meghan-jas kost ongeveer 750 dollar.

Naast de witte jas droeg Meghan een groene jurk van P.A.R.O.S.H. en schoenen van het merk Aquazzura. Ook die kledingstukken vinden gretig aftrek bij het publiek.