Nieuws/Entertainment
1369134
Entertainment

Met cocaïne betrapte acteur heeft geheime liefdesbaby

Charlie Heaton

Charlie Heaton

Stranger Things-ster Charlie Heaton heeft een geheime liefdesbaby van zijn ex-vriendin Akiko Matsuura. Dat schrijft The Sun vandaag. Volgens de krant zou het stel het jongetje gekregen hebben in mei 2014, toen ze in de rockband Comanechi zaten.

Charlie Heaton

Charlie Heaton

Door de opnames voor de serie in Los Angeles zou Charlie zijn zoontje maar zelden zien. Het 3-jarige jongetje zou bij zijn moeder in Londen verblijven. Een bron vertelt aan de krant dat de carrière van de acteur op dit moment voorrang heeft. Als zijn verplichtingen aan de serie minder worden, hoopt hij zijn zoontje vaker te zien.

Volgens de bron kreeg Charlie het kindje toen hij twintig was. „Toen hij Akiko ontmoette, was hij nog maar een tiener en werd hij hals-over-kop verliefd. Voor de bestwil van hun zoon hebben ze nu een vriendschappelijke relatie.” De uit Japan afkomstige Akiko speelt nu in de band The Big Pink. Sinds ze uit elkaar zijn, werd Charlie gelinkt aan de 40-jarige actrice Anna Friel en aan tegenspeelster Natalia Dyer.

Overigens is de acteur nu nog steeds in Engeland, omdat hij werd betrapt met cocaïne op het vliegveld van LA en daardoor het land niet in mocht. Daardoor moest hij de première van het tweede seizoen van Stranger Things missen. Hield hij wellicht wel wat tijd over om zoontje Archie nog eens te bezoeken.