Nieuws/Entertainment
1369289
Entertainment

Kijkers boos om ongepast gedrag Adam Sandler

(Emma Thompson, Adam Sandler en Claire Foy

(Emma Thompson, Adam Sandler en Claire Foy

Kijkers naar de Graham Norton Show reageerden gisteravond woedend op Adam Sandler, omdat de acteur voortdurend de knie van actrice Claire Foy aanraakte. Zij voelde zich daar zichtbaar ongemakkelijk onder. Op Twitter regende het kritiek op het gedrag van de komedie-acteur. Dat meldt The Sun vandaag.

(Emma Thompson, Adam Sandler en Claire Foy

(Emma Thompson, Adam Sandler en Claire Foy

Actrice Emma Thompson, medespeler van Sandler in de nieuwe Netflixfilm The Meyerwitz Stories en ook te gast in de show, reageerde zichtbaar verward op het gedrag van Sandler. Ondertussen ging de acteur gewoon door met zijn verhaal aan het publiek. Later legde hij ook zijn hand op de knie van Thompson.

De reacties van kijkers op Twitter waren niet van de lucht. Eén van hen merkte op dat Adam Sandler blijkbaar geen enkel sociaal invoelingsvermogen had, aangezien hij niet in de gaten had hoe ongemakkelijk de beide actrices zich voelden. Een andere kijker voelde zich ’erg ongemakkelijk’ worden bij het zien van Sandlers gedrag. Een volgende schrijft dat Claire Foy met het terugleggen van Sandlers hand op een perfecte manier duidelijk maakte dat zijn aanrakingen niet gewenst waren.

Claire Foy replacing Adam Sandler’s hand onto his own knee rather than hers, was the perfect “haha dont touch me again” move #GrahamNorton— Gwyneth Jane (@gwynethjane_) 27 oktober 2017

Een woordvoerder van Sandler omschreef het gedrag van Sandler als ’vriendelijke gebaren’. Het gedrag van Sandler viel extra op temidden van het rumoer rondom de seksuele intimidatie van filmproducent Weinstein. Juist Emma Thompson veroordeelde de gevallen producent met felle woorden en vertelde dat hij aan de top stond van ’een systeem van intimidatie, vernederingen en pesterijen’.