Nieuws/Entertainment

Zanger Matt Simons en topman Google naar Ahoy

Matt Simons

Matt Simons

Hollandse Hoogte

Google-topman Mo Gawdat en de Amerikaanse zanger Matt Simons zijn toegevoegd aan de eerste editie van het inspiratie-evenement BusinessBoost Live. Dat heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt.

Matt Simons

Matt Simons

Hollandse Hoogte

Google-topman Gawdat vertelt over zijn onlangs uitgebrachte boek De logica van geluk, waarin hij zijn eigen sombere buien analyseert. Matt Simons treedt op en doet uit de doeken hoe hij met zijn muziek de wereld heeft veroverd.

Eerder werd al gemeld dat onder anderen acteur Kevin Spacey, bekend van House of Cards en mediatycoon John de Mol zullen spreken. De komst van Spacey betekent voor veel Nederlandse fans: zij kunnen de succesvolle acteur en ondernemer nu live aanschouwen. Hij vertelt zijn verhaal over House of Cards en hoe dit een enorme impact heeft gehad op het succes van Netflix. Ook het openbare optreden van John de Mol is een zeldzame aangelegenheid.

BusinessBoost Live is een vervolg op het vorig jaar gestarte Inspiration 360. In een uitverkochte ZiggoDome waren destijds onder meer Al Gore en Richard Branson te gast. Onder de nieuwe naam BusinessBoost Live stelt het evenement zich ten doel inspirerende verhalen van wereldberoemde ondernemers dicht bij de mensen te brengen. De kaartverkoop is al van start gegaan.

Lees meer over