Nieuws/Entertainment
1369539
Entertainment

Kristin Davis hoopt nog steeds op Sex and the City 3

Ondanks dat Kim Cattrall en Sarah Jessica Parker ruzie hebben, blijft Kristin Davis hopen op een derde film van de serie Sex and the City.

Kristin - die in de hitserie de rol vervulde van Charlotte - zegt tegen E! News: „Ik ben zo dankbaar en ik weet dat mijn tegenspeelsters dat ook zijn. Dat we de steun van fans hebben, dat we elkaar hebben en dat we van elkaar houden.”

Opmerkelijk, want Kim Cattrall deed eerder deze week een boekje open in Piers Morgan’s Life Stories over de onderlinge verstoorde relatie van de vier actrices en volgens haar zouden ze elkaar niet kunnen luchten of zien. Ook haalde ze daarbij uit naar Sarah Jessica Parker. „Ik werd afgeschilderd als één of andere diva. Ik weet niet wat het probleem van Sarah Jessica Parker is, maar ze had echt wel aardiger kunnen reageren.”

Daarnaast liet de 61-jarige actrice luid en duidelijk weten geen zin te hebben om mee te doen aan een derde film. Kristin blijft alsnog positief en vertelt: „Misschien vinden we wel een manier om het toch te doen. Ik weet het niet, maar het zou fantastisch zijn.”