Nieuws/Entertainment
1369609
Entertainment

Letterman spijt van grappen over Monica Lewinsky

David Letterman

David Letterman

Monica Lewinsky zegt dat ze van David Letterman verontschuldigingen heeft ontvangen voor de grappen die hij over haar maakte ten tijde van het seksschandaal rond Bill Clinton. De inmiddels 44-jarige ex-stagiaire werd beroemd nadat in 1998 bekend werd dat ze een affaire had met toenmalig president Clinton.

David Letterman

David Letterman

In een interview in de televisieshow van Dr. Oz vertelt Lewinsky dat in 2014, na het publiceren van een essay in Vanity Fair over het seksschandaal, meerdere journalisten haar excuses hebben aangeboden voor de manier waarop ze haar destijds behandelden. „Met name mensen in de media die me belachelijk maakten, namen contact op en zeiden spijt te hebben van hun grappen of gedrag”, aldus Lewinsky.

De voormalige latenightshowpresentator David Letterman was een van de beroemdheden die zijn verontschuldigingen aanbood. „David was er een van. Ik weet niet meer precies wat hij zei, maar hij had spijt had van het bespotten van me”, aldus Lewinsky die zich tegenwoordig onder andere inzet tegen cyberbullying, pesterijen op internet.