Nieuws/Entertainment
1370212
Entertainment

Monica Geuze reageert op verspreiding ’naakfoto’

Monica Geuze

Monica Geuze

Vlogster Monica Geuze heeft er genoeg van dat er opnieuw een zogenaamde naaktfoto van haar is verspreid via internet. Het gaat voor de zoveelste keer om een nep foto, aldus Geuze vandaag in een reactie via Instagram Stories.

Monica Geuze

Monica Geuze

„Het is weer zo ver, er is weer een account met een zogenaamde ’naaktfoto van mij’. Laat ik voorop stellen dat ik niet de persoon op de foto ben, maar eigenlijk doet dat er niet eens toe. Überhaupt dat er nog steeds dit soort dingen worden gedaan en verspreid, vind ik ontzettend triest en buiten dat is het ook strafbaar in Nederland”, laat Monica in het bericht weten.

„Ik heb geen idee wie het meisje op de foto wel is, maar dit soort foto’s gebruiken om meer volgers te krijgen op je eigen Instagram vind ik echt absoluut niet kunnen. Ongeacht of ze misschien ergens ver weg op mij lijkt. Je maakt er het leven van de persoon op de foto op geen enkele wijze makkelijker mee en zelf heb je er helemaal niks aan, dit geldt trouwens ook voor iedereen die het deelt en of dat nou op Facebook, Twitter, Instagram of Whatsapp is.”

Het is niet bekend wie er achter het Instagram-account zit. Eerder dit jaar ging er ook al een pikante foto van haar rond, waarna de vlogster verklaarde dat het om een screenshot uit een vlog ging waarop ze oorspronkelijk in bikini stond. De badkleding werd van het lichaam van Geuze gehaald met photoshop en vervolgens geblurred, waardoor het een naaktfoto leek.