Nieuws/Entertainment
1370330
Entertainment

Selena Gomez complimenteert Demi Lovato met documentaire

Selena Gomez

Selena Gomez

Selena Gomez heeft Demi Lovato een complimentje gegeven voor haar openhartige documentaire Simply Complicated, die dinsdag op YouTube verscheen. De twee zangeressen delen een lange vriendschap sinds ze samen als tieners meespeelden in de kinderserie Barney and Friends.

Selena Gomez

Selena Gomez

„Dit was prachtig”, schreef Gomez op de Facebook van Lovato bij het aankondigen van haar documentaire. „Ik ben zo blij voor je. Jij blijft dapper en echt. Ik zou willen dat er meer mensen waren zoals jij.”, leest het commentaar van de Kill Em With Kindness-zangeres. Gomez sluit af met een „Ik hou van je.” aan Lovato. De documentaire had woensdag al bijna 2 miljoen views.

Simply Complicated volgt de 25-jarige Lovato terwijl ze haar nieuwe album Tell Me You Love Me opneemt. Lovato vertelt openhartig over haar strijd met verslavingen en haar eetstoornis. Maar ze doet ook ze een boekje open over haar liefdesleven, waaronder over haar stukgelopen relatie met Wilder Valderrama.

De vriendschap tussen de twee zangeressen zou volgens de Amerikaanse boulevardpers de afgelopen jaren wat zijn bekoeld, maar volgens Lovato is daar niets van waar. Als reactie op de geruchtenstroom plaatste Lovato een foto van haar en Gomez op Instagram en bevestigde dat de twee nog altijd vriendinnen zijn.