Nieuws/Entertainment
1370395
Entertainment

Kingsman-vervolg in 1 maand 2,6 miljoen opgebracht

Colin Firth

Colin Firth

Het tweede deel van de Kingsman-serie, The Golden Circle, overtreft in Nederland ruimschoots de resultaten van zijn voorganger. De actiekomedie met Taron Egerton en Colin Firth heeft in de Nederlandse bioscopen in een maand tijd 2,6 miljoen euro opgebracht.

Colin Firth

Colin Firth

Daarmee is de totale opbrengst van het eerste deel uit 2014 overtroffen, maakte distributeur 20th Century Fox vandaag bekend. Het eerste deel, Kingsman: The Secret Service, vertelde over een Britse gentleman ( Colin Firth) die een jongen uit een achterstandswijk ( Taron Egerton) inlijfde bij een geheim genootschap.

In het tweede deel reizen de secret agents naar de Verenigde Staten, waar zij het moeten opnemen tegen de psychopathische maffiabaas Poppy ( Julianne Moore) en haar leger van mechanische honden.

Een hilarische bijrol in de film wordt vertolkt door zanger Elton John. Kingsman: The Golden Circle draait op dit moment in nog in zo’n honderd bioscoopzalen. Het is na vier weken nog steeds de op drie na best bezochte titel in Nederland.