Nieuws/Entertainment
1370521
Entertainment

Kit Harington als Jon Snow naar verkleedfeest

Rose Leslie heeft haar verloofde Kit Harington flink teruggepakt na de grap die hij onlangs met haar uithaalde. Het stel ging samen naar een verkleedfeestje met het thema ’slechte smaak’ en Rose koos een nogal opmerkelijke outfit voor Kit uit. De acteur moest verkleed als zijn eigen personage in Game of Thrones.

Rose haalde een Jon Snow-kostuum tevoorschijn en zei: ’Als je het niet draagt, hou ik niet meer van je. Je moet het doen’”, onthulde de 30-jarige acteur aan Heat Magazine. „Het moment dat ik aankwam op het feestje was nogal gênant. Iedereen keek naar me en dacht: ’Jij bent echt zielig. Je komt naar een feestje verkleed als je eigen karakter’.” Maar dat was volgens Kit nog niet het ergste. „Het was niet het echte kostuum van de serie, maar een uit een verkleedwinkel.”

Kit jaagde Rose vorige week de stuipen op het lijf door een afgehakt hoofd van zijn karakter Jon Snow in de koelkast te leggen. „Ze verzekerde me dat als ik dat ooit nog eens zou doen, ze de relatie zou beëindigen. Maar ik denk dat dat juist bij het huwelijk hoort”, zei hij toen.

De twee leerden elkaar kennen op de set van Game of Thrones, waarin Leslie de rol van Ygritte vervult.