Nieuws/Entertainment
1370544
Entertainment

’Timing release album Taylor Swift pijnlijk’

Kanye West, Taylor Swift

Kanye West, Taylor Swift

Of het nu toeval is of niet: het nieuwe album van Taylor Swift komt precies uit tien jaar na de dag dat de moeder van Kanye West overleed, eveneens op 10 november. Een slechte timing voor iemand die met Kanye overhoop ligt, schrijft TMZ.

Kanye West, Taylor Swift

Kanye West, Taylor Swift

Taylor Swift en Kanye West maken al jaren ruzie. De timing van de release van haar nieuwe album Reputation zal hun relatie er niet beter op maken. Donda West, de moeder van Kanye overleed precies tien jaar geleden op 10 november, vanwege complicaties bij een cosmetische operatie. Ze betekende alles voor Kanye en haar dood hield hem nog jaren bezig. Vorig jaar in november kreeg hij nog een zenuwinzinking die volgens insiders te maken had met het overlijden van zijn moeder.

Een bron van Taylors label zegt dat de datum niets te maken heeft met het overlijden van Kanyes moeder. „We hebben bij het prikken van de datum rekening gehouden met andere releases van de Universal Music Group.” Ook is vrijdag een gebruikelijke dag voor een release.

De twee artiesten vechten al jarenlang een onderlinge vete uit en dissen elkaar in hun nummers. In de eerste uitgegeven single van het album, Look What You Made Me Do lijkt Taylor sterker dan ooit uit te halen naar Kanye.