Nieuws/Entertainment
1370610
Entertainment

’Moeder dwong 13-jarige Meghan tot gezichtsbehandelingen’

Orale massage: het geheim achter Meghans mooie gezicht

Meghan Markle

Meghan Markle

Met een koninlijk huwelijk in aantocht, is Meghan Markle er alles aan gelegen om er op en top uit te blijven zien. Ze schakelt dan ook de beste schoonheidsspecialisten in en kiest de meest inventieve behandelingen. Waaronder een tongmassage. De Daily Mail ontdekte de trucs en geheimen achter de moeiteloos ogende jeugdige schoonheid van Meghan.

Meghan Markle

Meghan Markle

De cliëntele van ondermeer Kate Moss en Jennifer Lopez moet Meghan gemakkelijk overtuigd hebben van de kwaliteit van de A-list schoonheidsspecialist Nichola Joss. Dat de behandeling dan wat bizar mag overkomen, weerhield haar er niet van de diensten van Joss af te nemen voor 250 pond. En ze krijgt waar voor haar geld. „Ik zweer je, hoe onnozel je je ook voelt tijdens de behandeling, het werkt! Ze vormt je gezicht zo’n beetje van binnenuit.”

Joss legt op haar website uit dat haar orale massage het spierweefsel in de gezichtsspieren ontspant, waardoor de huid weer fris en stralend wordt. Meghan deelt graag de tips die ze van de schoonheidsspecialiste krijgt om eenmaal thuis ook haar mooie gezichtsvormen te behouden: „Ik doe de gezichtsoefeningen die zij me heeft geleerd. Op dagen dat ik de oefeningen doe, tekenen mijn jukbeenderen en kaaklijnen véél mooier af. Het is niet voor niets dat zoveel actrices Joss vragen rond het awardseizoen. Iedereen wil er dan A-plus uitzien.”

Maar Joss is niet de enige die de credits voor Meghans frisse uitstraling op haar naam mag schrijven. Meghans moeder Doria, yogadocente en maatschappelijk werker, dwong haar al op haar dertiende om professionele gezichtsbehandelingen te nemen, een gewoonte waar ze zich als puber tegen verzette, maar die ze later nooit meer heeft afgezworen. Dat, tezamen met het drinken van liters water en het dagelijks smeren van zonnecréme, maakt dat Meghan altijd lekker in haar vel zit.