Nieuws/Entertainment
1370615
Entertainment

Blake Lively verandert zeven keer per dag van outfit

Blake Lively in outfit nummer 1

Blake Lively in outfit nummer 1

Actrice Blake Lively is in New York voor de promotie van haar nieuwste film All I See is You. Voor alle interviews, meetings en feestjes die ze in The Big Apple geeft en bijwoont kleedde ze zichzelf gisteren maar liefst zeven keer om.

Blake Lively in outfit nummer 1

Blake Lively in outfit nummer 1

De 30-jarige moeder van twee meisjes, James (2) en Ines (1), begon de dag in een kanariegeel broekpak. Kort daarna verscheen ze in een zwart-wit broekpak, waarna ze zich hulde in outfit nummer drie, een jurk met bijzondere vormen in glitterpailletten erop.

De vierde outfit van de dag was zakelijk en strak: als een echte Sherlock Holmes, en nummer vijf zoals we haar het liefst zien. Een Serena van der Woodsen look-a-like inclusief vlechtje en roze lipstick.

Na opnieuw een snel omkleedmomentje werd Lively gespot met man Ryan Reynolds, in een hippe, wijde broek en gerafeld basketbalshirt. Ze eindige de avond in een stijlvolle metalic jurk, geïnspireerd op Great Gatsby-personage Daisy Buchanan.

All I See is You

In de nieuwe romantische thriller All I See Is You speelt Blake de rol van Gina, een blinde vrouw die compleet afhankelijk is van haar man James ( Jason Clarke). Dat verandert allemaal als Gina een operatie ondergaat waardoor ze haar zicht terugkrijgt.

Nu Gina voor het eerst alles goed kan zien, verandert al snel de dynamiek in haar huwelijk en zet ze haar leven op z’n kop. Ze wil naar buiten, de wereld ontdekkingen, maar James denkt daar anders over. De film is vanaf 27 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.