Nieuws/Entertainment
1370629
Entertainment

Elf maanden oud dochtertje Blac Chyna gaatjes in de oren

Blac Chyna

Blac Chyna

Elf maanden oud en al voorzien van diamanten oorbellen in haar baby-oortjes: Dream Kardashian, dochtertje van Blac Chyna en haar voormalig verloofde Rob Kardashian, heeft gaatjes in haar oren gekregen.

Blac Chyna

Blac Chyna

Dat postte een trotse moeder gisteren op Snapchat. In een video is te zien hoe het dochtertje van Blac Chyna de hartvormige diamantjes draagt. Het meisje oogt rustig, ze is tenslotte wat gewend, met een moeder die haar haar eigen Instagram-account gaf en haar kleine babymeisje herhaaldelijk laat poseren.

Overigens wordt Dream in de gaten gehouden door de kinderbescherming in Los Angeles. De instelling is naar de rechter gestapt om te laten onderzoeken of Dream wel veilig opgroeit, vanwege vermeend drugsgebruik van Chyna en haar beschuldiging van mishandeling aan het adres van Rob. De twee zijn echter vastbesloten hun kind in vrede op te voeden. „De sleutel van co-ouderschap is communicatie en respect”, aldus Chyna.

In een andere clip op Snapchat die dag was ook grote broer King-Cairo te zien, zoontje van Blac Chyna en haar ex Tyga. Hij is gisteren vijf geworden.