Nieuws/Entertainment
1371078
Entertainment

Nieuwe plaat VASSY en Afrojack scoort dubbel

DJ Afrojack

DJ Afrojack

De nieuwe plaat van VASSY en Afrojack, LOST werd vandaag uitgebracht op Armada Music. Het duo scoorde vandaag meteen de 538 Dance Smash en SLAM!’s Grandslam’ in de wacht.

DJ Afrojack

DJ Afrojack

LOST is een samenwerking tussen de Australische zangeres VASSY, dj en producer Afrojack en Oliver Rosa. De plaat moet de kloof tussen pop en dancemuziek overbruggen.

VASSY speelt al tijden een belangrijke rol in een aantal veelgeprezen dance-platen. Haar plaat Nothing To Lose kwam vorig jaar bovenaan in Billboards Dance Club Charts in Amerika. Haar single met Tiësto en KSMHR Secrets werd al zes maal platina en kwam op de nummer één-positie in 24 landen. Die plaat bezorgde haar tevens een International Dance Music Award voor Best Electro House Record.

Afrojack is één van de vaandeldragers van zowel de Nederlandse als de internationale dancescene. Hij werkte eerder samen met artiesten als David Guetta en The Black Eyed Peas. Hij won met David Guetta een Grammy voor hun remix van Madonna’s Revolver en staat overal ter wereld op de grootste events. In Amerika scoorde Afrojack recent nog een nummer één-hit met Another Life, ook een samenwerking met David Guetta.