Nieuws/Entertainment
1371080
Entertainment

Meer dan 2,5 miljoen dollar gestolen van Marc Anthony

Marc Anthony

Marc Anthony

Marc Anthony is voor meer dan 2,5 miljoen dollar bestolen. Een werknemer bij een boekhoudkundig kantoor in New York gebruikte de laatste acht jaar zijn creditcard voor aankopen.

Marc Anthony

Marc Anthony

De medewerker, Kyle Tessiero genaamd, financierde met de creditcard van de zanger acht jaar lang een luxe levensstijl met vele avondjes uit. De laatste vier jaar ging hij helemaal los en gaf hij wel 2,5 miljoen dollar uit. Tessiero begon in 2007 voor het boekhoudkantoor en had blijkbaar meteen toegang tot de bankrekening en creditcard van Marc Anthony. Het kantoor blijk ook de boekhouding voor sterren Justin Timberlake, Drake en Pharrell te verzorgen.

De wanpraktijken werden dit jaar ontdekt na een intene herziening bij het bedrijf en Tessiero is in augustus al aangeklaagd. Bij veroordeling staat hem vijfentwintig jaar celstraf te wachten. Anthony wist tot voor kort van niets. De Daily Mail schrijft dat dat mogelijk komt doordat zijn ex-vrouw Jennifer Lopez, de financiën geheel aan het kantoor overliet.

De onthulling komt op een beroerd moment: de zanger is juist via zijn stichting Somos Una Voz (We zijn één stem), samen met Lopez en nog een aantal beroemdheden geld aan het inzamelen voor Puerto Rico na orkaan Maria. Zijn ouders komen van het eiland. Morgen zal hij voor dit doel op het podium staan tijdens een benefietconcert.