Nieuws/Entertainment
1371692981
Entertainment

Olcay Gulsen besmet met het coronavirus

Modeontwerper Olcay Gulsen is besmet met het coronavirus. Dat heeft KRO-NCRV woensdag gemeld. Gulsen zou vanaf vrijdag samen met haar vriend Ruud de Wild een nieuw radioprogramma gaan maken. Maar dit is voorlopig uitgesteld.

Omdat Olcay met corona besmet is, moet ook Ruud de Wild een paar dagen in quarantaine. Hij zal daarom woensdag zijn vaste middaguitzending op NPO Radio 2 niet doen, de dj wordt vervangen door collega Paul Rabbering. Vanaf donderdag zal De Wild vanuit huis uitzenden, aldus KRO-NCRV.

In vier afleveringen zouden ze de luisteraars trakteren op grappige spelletjes, actualiteiten, muziek en veel ‘relationeel geweld’ tussen Ruud en Olcay. Daarbij zou geld worden ingezameld voor het goede doel.

Gestalkt

Ook kunnen er voorlopig geen opnames gemaakt worden voor het programma Gestalkt. Dit laat Olcay’s manager weten aan het ANP.

In Gestalkt worden mensen geholpen die langdurig worden lastiggevallen. Samen met het slachtoffer verzamelt het programma zoveel mogelijk bewijs tegen de vermeende stalker, om deze hier vervolgens mee te confronteren. Het programma werd gepresenteerd door Thijs Zeeman en Alberto Stegeman.

Het is niet bekend wanneer de opnames kunnen worden hervat.