Nieuws/Entertainment
1372406
Entertainment

Peter Andre doodsbenauwd voor nieuwe verbale castratie

Peter Andre

Peter Andre

Peter Andre is flink aangeslagen nadat zijn ex Rebekah Vardy in een populair Brits tv-programma verscheen. Door haar optreden kwamen eerdere beledigingen over hem weer boven water. Dinsdagavond verliet hij de Beauty Awards van OK! Magazine met waterige ogen en een fles wodka in zijn hand. Zijn huidige vrouw Emily MacDonagh vergezelde hem.

Peter Andre

Peter Andre

Volgens de Daily Mail lijkt de 42-jarige ster zijn zorgen weggedronken te hebben met een flink aantal glazen wodka. Zo kon hij het event, waar tal van sterren aanwezig waren, doorkomen zonder zich kapot te schamen voor de beledigende omschrijvingen van Rebekah Vardy die weer bovendrijven na haar verschijning op de nationale Britse tv in het programma I am a celebrity.. Get me ouf of here.

Zij noemde hem de ’slechtste minnaar ooit’ en beschreef zijn mannelijk geslacht als ’een chipolataworstje’. En al was dat in een interview zestien jaar geleden, een bron vertelt aan New! magazine dat de ster doodsbenauwd is dat precies deze uitspraken straks weer de voorpagina’s halen, nu het interview weer opduikt. „Het is al uitermate vernederend voor hem dat zijn mannelijkheid zo wreed besproken wordt, maar het lijkt er daardoor ook op of hij een echte player is en dat is helemaal zijn ergste nachtmerrie.”

Eerder liet Rebekah al niets heel van de vaardigheden van de zanger in de slaapkamer, toen ze een one-night stand met hem had. Ze zei toen tegen News of the World: „Hij was zo gespierd, ik dacht dat hij een goede minnaar zou zijn, maar hij was de slechtste die ik ooit heb gehad. Hij probeerde niet eens om me te bevredigen.” Er wordt gezegd dat Rebekah er spijt van heeft dat die opmerkingen nu weer aan de oppervlakte komen.

Eerder was het Andre’s ex-vrouw Katie Price die grapjes maakte over zijn beperkte formaat.