Nieuws/Entertainment
1372542774
Entertainment

Ondanks kritiek: Ellen DeGeneres begint weer met opnames

Goed nieuws voor Ellen DeGeneres. De presentatrice hervat aanstaande maandag de opnames van haar dagelijkse talkshow, nadat ze een aantal weken afwezig was omdat ze besmet raakte met het coronavirus. Dit meldt Variety.

Oorspronkelijk zou Ellen afgelopen maandag al zijn begonnen, maar vanwege het stijgende aantal coronavirus 'gevallen' in Los Angeles, werd besloten nog even te wachten. De productiemaatschappij die verantwoordelijk is voor het programma heeft laten weten dat alle medewerkers doorbetaald krijgen tijdens het aangepaste schema.

Afgelopen zomer lag DeGeneres onder vuur, nadat een aantal medewerkers uit de school klapte. Zij zouden niet zijn doorbetaald toen de show vanwege de eerste corona uitbraak in Amerika werd stilgelegd. Daarnaast werd Ellen beticht van 'gemeen en naar' gedrag.

Voordat het nieuwe seizoen van start zou gaan, organiseerde Ellen een Zoom meeting met haar hele team. De gedachte hierachter was dat iedereen zijn of haar hart kon luchten en er vanaf nu volledige transparantie zou zijn.