Nieuws/Entertainment
1373040
Entertainment

Studio 100-topman was onderweg naar optreden

Gert Verhulst rijdt fietser aan

Gert Verhulst

Gert Verhulst

Gert Verhulst heeft woensdagmiddag in Antwerpen een man aangereden. De grote man achter Studio 100 was onderweg naar het Sportpaleis, waar vanavond een optreden van Samson & Gert staat gepland. Het 33-jarige slachtoffer raakte niet gewond.

Gert Verhulst

Gert Verhulst

De politie van Antwerpen kreeg rond 13.20 uur een melding binnen van een gevallen fietser, die niet werd opgemerkt door een bestuurder (Verhulst, red.) die met zijn wagen de parkeerplaats van het Sportpaleis wilde oprijden. „De fietser werd naar het ziekenhuis gebracht. „Maar hij liep alleen lichte verwondingen op”, aldus een politiewoordvoerder tegen Het Nieuwsblad.

Verhulst laat aan het Vlaamse dagblad weten „onder de indruk” te zijn van het ongeval. „Ik ben erg opgelucht dat de fietser die ik heb aangereden slechts lichtgewond is. Intussen heb ik al contact gehad met de betrokken meneer om hem een spoedig herstel te wensen en mijn excuses aan te bieden voor dit spijtige ongeval.”

Vanavond vindt in het Antwerpse Sportpaleis de eerste editie van #Throwback Thursday plaats; een muzikaal verjaardagsfeest ter ere van de twintigste verjaardag van jeugd- en kinderzender KETNET.