Nieuws/Entertainment
1373697
Entertainment

Corry wil ’Huilen is voor jou te laat II’ maken

Corry Konings

Corry Konings

Corry Konings (66) zou graag een vervolg maken op haar monsterhit Huilen is voor jou te laat. Dat vertelde de zangeres woensdagavond op Radio 5. Zij was daar te gast vanwege haar hoge notering in de Evergreen Top 1000.

Corry Konings

Corry Konings

Als Corry en de Rekels maakte Corry smartlap in 1970 samen met Pierre Kartner. Het lied was met 41 weken tot 2014, toen het werd ingehaald door Happy van Pharrell Williams, de langst genoteerde song in de Nederlandse hitparades ooit.

„Ik bedacht me laatst dat ik Pierre weer eens moest bellen”, bekende de Brabantse zangeres. „Het zou heel mooi zijn weer eens samen te werken. Misschien kunnen we een soort mooi vervolg maken.”

Feestje

Corry zit in 2019 vijftig jaar in het vak. Zij is van plan dit groots te vieren. „Soms denk ik: laat het maar aan mij voorbij gaan. Maar dat kan toch niet, na vijftig jaar in het vak. Dat zou zonde zijn na alles wat ik heb gedaan en heb meegemaakt.”

Toen ze haar eerste hit had, dacht de artieste nooit dat zij het zo lang uit zou houden. „Ik was al blij dat ik een keertje met een echte band mocht zingen en een echt plaatje mocht maken.”