Nieuws/Entertainment
1373916
Entertainment

Floyd Mayweather slachtoffer van inbraak

Floyd Mayweather

Floyd Mayweather

Er is ingebroken in de villa van voormalig beroepsbokser Floyd Mayweather (40). TMZ Sports meldt dat een medewerker dinsdagmiddag een ingeslagen ruit ontdekte, waarna er alarm werd geslagen. Volgens de politie zijn er kostbare spullen gestolen, waaronder bagage, zonnebrillen en andere accessoires. De buit wordt geschat op een bedrag van minimaal 10.000 dollar.

Floyd Mayweather

Floyd Mayweather

Mayweather, die afgelopen zomer met zijn gevecht tegen de Ier Conor McGregor naar verluidt een kleine 300 miljoen dollar verdiende, is niet de eerste ster in Beverly Hills op wie inbrekers het hebben gemunt. Eerder werden onder anderen Jason Derulo, Mariah Carey, Demi Lovato, Alanis Morisette, Drake en Nicki Minaj slachtoffer van inbraak.

De bokser kocht zijn paleisje, met een oppervlakte van bijna 1400 vierkante meter, afgelopen september en de villa zou zijn voorzien van een ultramodern beveiligingssysteem. Het is echter onduidelijk of het alarm was ingeschakeld toen het incident plaatsvond. Mayweather was op het moment van de inbraak overigens zelf niet aanwezig in de villa; de Amerikaan, die na zijn miljoenengevecht zijn pensioen aankondigde, toert momenteel door China.