Nieuws/Entertainment

Jay Z bedroog Beyoncé door gebrek aan emoties

Jay Z en Beyoncé

Jay Z en Beyoncé

Hollandse Hoogte

Jay Z leerde in de achterbuurt in Brooklyn waarin hij opgroeide zich af te sluiten van zijn emoties. Dat is een van de redenen waarom hij echtgenote Beyoncé in het verleden ontrouw was, vertelt de rapper in een interview met The New York Times.

Jay Z en Beyoncé

Jay Z en Beyoncé

Hollandse Hoogte

„Je zet jezelf in de overlevingsstand en wat gebeurt er dan? Je zet al je emoties uit”, aldus Jay Z. „Zelfs met vrouwen, je bouwt een muur om je heen. Bij mij zat dat diep. En dat leidt vervolgens tot allerlei andere zaken, zoals ontrouw.”

De problemen in het huwelijk van Beyoncé en Jay Z komen terug in de recentste albums van beide echtelieden. „We gebruikten onze artistieke uitingen als therapie”, vertelt Jay Z, die toegeeft dat het voor hen allebei soms ongemakkelijk is om naar de muziek te luisteren. „Het was moeilijk, en we hebben er veel over gepraat. Maar je moet door die pijn heen. Het leed dat je zelf hebt veroorzaakt, zien op iemands gezicht, dat is het moeilijkst.”

In het interview is Jay Z ook open over zijn band met voormalig vriend en zakenpartner Kanye West, die zich herhaaldelijk hatelijk over hem heeft uitgelaten. „Ik hou van Kanye, echt waar. We hebben een gecompliceerde band, maar uiteindelijk komt het altijd weer goed tussen ons.”

Lees meer over