Nieuws/Entertainment
1375711092
Entertainment

'Dominic West praat of werkt nooit meer met Lily James'

Dominic West heeft zijn vrouw Catherine beloofd dat hij na zijn affaire met actrice Lily James uit haar buurt blijft. Volgens de Daily Mail hebben de Britse acteur en zijn echtgenote afgesproken dat hij Lily nooit meer zal zien, spreken of met haar zal samenwerken.

In oktober vorig jaar doken er foto's op van de 51-jarige Dominic en de 32-jarige Lily, die samen in het geheim naar Rome waren gevlogen. Ze werden kussend en knuffelend op de gevoelige plaat vastgelegd. Kort daarna brachten Dominic en zijn vrouw een verklaring naar buiten dat ze ondanks de affaire nog steeds samen waren.

Dominic en Charlotte vlogen begin dit jaar samen hun vier kinderen naar het Afrikaanse eiland Lamu om in alle rust aan hun huwelijk te werken. Daar zou de afspraak zijn gemaakt dat de acteur, vooral bekend van de tv-series The Wire en The Affair, nooit meer contact zal hebben met Lily. Dominic doet daarom ook geen gezamenlijke interviews met de actrice over de al opgenomen, aankomende serie The Pursuit Of Love, waarin ze samen te zien zijn.