Entertainment/Sterren
1377241729
Sterren

Dochtertje 3JS-zanger Jan Dulles overleden

Het dochtertje van Jan Dulles en zijn vriendin Caroline is overleden. Dat deelt de zanger op Instagram. Donna werd dit jaar in september geboren.

„Vandaag is de ergste nachtmerrie uitgekomen die je je als ouder kunt voorstellen. Onze dochter Donna is vanochtend plotseling overleden. We zijn verslagen. Verdere woorden zijn op dit moment overbodig.”

De zanger hoopt dat de privacy van het gezin gerespecteerd wordt om het verlies in rust te kunnen verwerken. Donna is 14 weken oud geworden.

Het hechte dorp is aangeslagen door het nieuws. De inzet van de traumahelikopter zaterdagochtend mocht niet baten. Ook op Instagram wordt volop meegeleefd.

Tekst loopt door onder Instagrambericht

Fans reageren geschokt en condoleren de zanger en zijn gezin met het grote verlies. „Hoe kun je dit ooit bevatten... denk dat heel Nederland meehuilt met jullie.” Een dorpsgenoot uit Volendam laat weten: „Heel het dorp is in rouw. Wat is dit gemeen en verschrikkelijk. Heel erg veel sterkte.”

Ook collega’s uit Volendam betuigen hun steun aan Jan Dulles en Caroline. Kees Tol schrijft op Instagram: „Ineens staat je leven op zijn kop! Dit is onwerkelijk. Lieve neef en Carolien heel veel sterkte... ❤️.” Jan Smit deelt een foto van een brandende kaars: „Vandaag branden wij een kaarsje voor kleine Donna. Het is een zwarte dag voor ons allemaal. Dit zou niet moeten mogen... In gedachte zijn wij bij Jan, Caroline & James. ❤️”

„Langs deze weg willen wij laten weten dat wij hier thuis en met ons hele team intens meeleven en veel liefde wensen voor @dullesofficial en zijn gezin.💔”, aldus Nick Schilder.