Nieuws/Entertainment

Kendall Jenner wil geweer kopen

Kendall Jenner

Kendall Jenner

Hollandse Hoogte

Kendall Jenner, het halfzusje van Kim Kardashian, overweegt om een geweer te kopen. Dat blijkt uit een nieuwe preview van Keeping Up With The Kardashians die vandaag online kwam.

Kendall Jenner

Kendall Jenner

Hollandse Hoogte

De 22-jarige Kendall werd in het verleden meerdere malen opgeschrikt door vreemde mensen die rond haar huis slopen en beweert ook nu nog om de zoveel dagen een nieuwe stalker te spotten. Ze hoopt zich veiliger te voelen met een geweer achter de hand.

Samen met halfzusje Khloe Kardashian bekijkt ze in de nieuwste aflevering van KUWTK wapens die ze mogelijk wil aanschaffen, maar de twee worden onderbroken door oudere zus Kim die het idee maar niets vindt. „Het herinnert me aan de overval in Parijs. Een geweer had mij toen ook niet geholpen.”

Maar als Khloe haar vraagt of ze wel weet hoe je een pistool gebruikt, moet Kim haar gelijk geven. „Nee, ik weet niet hoe je een geweer gebruikt. Maar dan nog, het was ik tegen zes anderen. Ik was daar met geen mogelijkheid weggekomen, ik ben geen Lara Croft.”

Tevens draagt Kim als argument aan dat ze haar kinderen niet meer bij Kendall op bezoek zou laten komen, omdat ze het „niet fijn vindt om kinderen in de buurt te laten komen van een vuurwapen”. Of Kendall uiteindelijk toch een wapen heeft aangeschaft is onduidelijk.

Lees meer over