Nieuws/Entertainment

Geëmotioneerde Selena krijgt award van donor

Hollandse Hoogte

Selena Gomez kreeg donderdag de Women of the Year Award van Billboard overhandigd door haar beste vriendinnen Elle Fanning en Francia Raisa. Gomez was geëmotioneerd en bedankte Raiza door te zeggen dat zij de award had moeten krijgen voor het redden van haar leven. Gomez lijdt aan lupus, een ernstige auto-immuunziekte en kreeg in de zomer een nier van haar vriendin.

Hollandse Hoogte

Francia liet weten vereerd te zijn de award te mogen uitreiken aan haar beste vriendin. „Ik was alleen maar blij dat ik een match was. Ze staat nu hier en wordt geëerd en ik heb haar zien groeien in haar carrière, dat is geweldig.”

De Amerikaanse zangeres bedankte in haar speech verder haar „geweldige team en familie” omdat ze haar bleven steunen in „een zeer zware tijd.” De 25-jarige Gomez voegde daaraan toe: „Ik heb me nog nooit zo trots gevoeld om een vrouw te zijn in deze industrie. Ik ben zo dankbaar voor alle oudere vrouwen die ons hebben geholpen.”

Met de award voegt de zangeres zich bij een lijst van grote namen die de prijs eerder wonnen, onder wie Taylor Swift, Pink, Fergie en Beyoncé.

Selena Gomez pinkt een traantje weg nadat ze de award in ontvangst heeft genomen.

Selena Gomez pinkt een traantje weg nadat ze de award in ontvangst heeft genomen.

Hollandse Hoogte

Lees meer over