Nieuws/Entertainment
1383618
Entertainment

Bridget Maasland verwachtte kus van Victoria Koblenko

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko speelt een hoofdrol in een Russische film á la Sarah Jessica Parker in Sex and the City. In een interview met Bridget Maasland vertelt ze over de rol, waarin ze met meerdere mannen naar bed gaat. Ze speelt graag met Bridget de scéne na waarin ze als stewardess een piloot versiert en kust.

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko

Maar vlak voor de kus zou volgen, stopt ze. „En dan volgt de kus”, ratelt Victoria snel. „Ik had wel een kus verwacht”, reageert Bridget later op RTL.

Victoria Koblenko liet in het interview weten dat ze graag meer kinderen wil. „I wish, als het in de sterren geschreven staat.”, reageerde ze op de vraag van Maasland naar haar kinderwens. Ze miste haar paar maanden oude zoontje Kiy vreselijk toen ze voor de opnames van de film in Rusland zat. „Het klinkt gek, maar hij heeft me zoveel warmhartiger en milder gemaakt. Ik word zó week van hem.”

Een huwelijk met haar grote liefde voormalig profvoetballer Levchenko vindt de van oorsprong Russische actrice minder belangrijk, maar ze wil wel graag een liefdesfeest geven.