Nieuws/Entertainment
1383895403
Entertainment

Dit is Connie Wittemans Hollywood-date op Masters of Luxury

Connie Witteman kan haar geluk donderdagavond niet op. En de man die de enorme glimlach op haar gezicht tovert is er niet zomaar een. Connie heeft een ware Hollywoodhunk weten te strikken: niemand minder dan Christopher Atkins, bekend van The Blue Lagoon, laat haar weer stralen.

Connie glimt van trots als ze haar date voor Masters of Luxury voorstelt: Christopher Atkins! „Kijk hem dan! Hij rookt niet, hij drinkt niet, hij is precies hetzelfde als ik ben. Hij sport veel. Hij heeft drie kleinkinderen, ook leuk natuurlijk!”, vertelt ze in een reeks video’s op haar Insta Stories. Als een verliefde puber werpt ze een stiekeme blik op hem. „Hij is echt leuk!”

Ook de acteur kan zijn geluk niet op. „Ik heb veel mazzel!”, vertelt hij voor de camera van Shownieuws. „Een vriend van mij kent Connie. Ik ben single en zij is single. Ze is geweldig. Ze is echt grappig!” Bij ieder woord van Christopher krijgt Connie een grotere lach op haar gezicht en vlijt ze zich inniger tegen hem aan. „Hij is een speciale man, maar hij ziet er ook nog eens goed uit!”