Nieuws/Entertainment
1389955
Entertainment

Kelly Clarkson walgt ervan: ’Inbrekers waren in de kinderkamer’

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson is flink geschrokken van de derde keer dat er is ingebroken in één van haar woningen. Vooral het feit dat ze kinderen heeft, maakte deze keer erger dan de vorige. Dat vertelt ze in een interview met Entertainment Tonight.

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson

Clarkson is enorm opgelucht dat de kinderen niet thuis waren in het huis in Los Angeles toen de inbrekers kwamen. De ravage bij thuiskomst was enorm. „Ik heb het al tweemaal eerder meegemaakt, maar nu ik kinderen heb, walg ik er nog meer van. Stel je voor dat ze in hun kamertje zaten terwijl vreemden de boel aan het plunderen zijn; dan denk je toch ’O jee’. Gelukkig waren de oudste twee kinderen er niet bij en snapten de jongste twee niet echt wat er gaande was toen we thuiskwamen uit de stad en het hele huis overhoop lag.”

De voormalige winnares van American Idol heeft twee kinderen met haar echtgenoot Brandon Blackstock en twee stiefkinderen van hem. Dankzij een uitgebreid cameratoezicht heeft ze de inbraak op beeld staan. De 35-jarige zangeres wil zich er dan verder ook zelf niet te druk om maken. „Al is het een enge gedachte dat ze in de kinderkamer waren; ze hebben uiteindelijk alleen materiële zaken meegenomen. Al met al voel ik me gezegend met mijn familie en het besef dat we allemaal gelukkig en gezond zijn. Rond kerst doen we allemaal een stapje terug om bij elkaar te zijn en daarbij stil te staan.”