Nieuws/Entertainment
1394950
Entertainment

Meghan: „Ze zeiden ’dans wild’ en dat heb ik gedaan”

Voormalige vriendin verraadt Meghan via video

Meghan Markle en prins Harry

Meghan Markle en prins Harry

Eerder deelde de vroegere beste vriendin van Meghan Markle al wat onschuldige toeristenkiekjes van haar en Meghan met de Britse Daily Mail. Maar nu heeft ze een persoonlijke video aan The Sun overhandigd waarop de verloofde van prins Harry als achttienjarige afgeeft op haar vader Thomas Markle. Ook blijkt uit het beeldmateriaal duidelijk haar hang naar luxe en geld.

Meghan Markle en prins Harry

Meghan Markle en prins Harry

Vanaf de peuterschool waren ze hechte vriendinnen, Meghan Markle en Ninaki Priddy. Maar of dat zo blijft nu de laatste een wel heel persoonlijke video van Meghan heeft gedeeld met de Britse krant The Sun en daarmee praktisch met de hele wereld? In het filmpje bekent een achttienjarige Meghan dat ze totaal geen goede relatie met haar vader Thomas heeft. „We rijden naar mijn vaders huis”, vertelt ze aan de camera, die door Ninaki bediend wordt. „Ik ga alleen even de post ophalen, we gaan hem niet bezoeken, want we staan niet op goede voet met elkaar.”

De vader van Meghan scheidde in 1988 van haar moeder Doria. Hij was een befaamde lichtregisseur bij verschillende Amerikaanse tv-shows, maar raakte failliet en leeft sindsdien als een nomade; reizend in een oude Volvo tussen twee huurhuizen in Los Angeles en Mexico. Hij schijnt zich te hebben teruggetrokken van al het rumoer rond Meghans verloving.

’Dans wild’

In het beeldmateriaal is verder te zien hoe Meghan na een auditie voor een muziekvideo voor Shakira haar haar weer goed doet. „Ze zeiden: ’Dans wild’ en dat heb ik gedaan, dus ik hoop dat ik de klus krijg! 600 dollar voor twee dagen!”

Voormalig BFF Ninaki deelt dit graag met het publiek. „Meghan probeert een bepaald imago te creëren voor het publiek. Hier zie je haar echte zelf, in een onbewaakt ogenblik, inclusief haar kwetsbaarheid en onzekerheden.” Hoewel, onzekerheden? Meghan weet ook in dit filmpje al duidelijk wat ze wil: dure auto’s, shoppen bij Prada, Cartier en Louis Vuitton en juwelen van Tiffany and Co.