Nieuws/Entertainment

’Hopelijk heb je gekozen voor echte liefde’

Fans van Gordon hopen massaal op Rogier

Met wie trouwt Gordon? Wordt het Rogier (l.) of Manuel?

Met wie trouwt Gordon? Wordt het Rogier (l.) of Manuel?

William Rutten/RTL/Instagram

Gordon gaat trouwen… Maar met wie? Die vraag houdt televisiekijkend Nederland al maanden bezig. Op 14 december wordt duidelijk of de entertainer heeft gekozen voor de 41-jarige horecaondernemer Rogier van der Linden, of de Italiaanse steward Manuel Schiavi (34). Fans van Gordon zijn er in ieder geval al over uit: Rogier móet meneer Heuckeroth worden.

Met wie trouwt Gordon? Wordt het Rogier (l.) of Manuel?

Met wie trouwt Gordon? Wordt het Rogier (l.) of Manuel?

William Rutten/RTL/Instagram

De presentator kwam vandaag thuis van zijn avontuur in Kaapstad, waar hij vorige week eindelijk zijn jawoord gaf aan zijn kersverse echtgenoot. Op Facebook deelde hij een reeks selfies, waarbij hij schrijft: „En weer veilig thuis en nu nog 9 dagen mijn gevoelens verbergen en de rest! Pfffff sterk zijn nu!”

In de honderden reacties die daarop volgen, worden twee dingen duidelijk. Gordon ziet er volgens zijn fans beter uit dan ooit en daarnaast wordt er massaal gehoopt dat de presentator met Rogier in het huwelijksbootje is gestapt. „Heel veel geluk en liefde, kanjer. Ik hoop dat je gekozen hebt voor echte liefde en het gezin... ROGIER dus”, schrijft één van hen.

Golddigger

„Hopelijk heb je gekozen voor Rogier, die jou de rust en liefde kan geven die je zo verdient”, reageert een andere volger. „Maar ik ben bang dat je de charmes van die aantrekkelijke Italiaan niet hebt kunnen weerstaan.”

Dat Manuel op niet veel steun kan rekenen, komt volgens een fan omdat de Italiaan uit zou zijn op Gordons geld. „Ik hoop dat het Rogier is. Die Italiaan is een golddigger, dat hoor je aan de manier waarop hij praat. Zijn ouders vroegen of je beroemd bent en ook zei hij dat-ie het wel fijn vond dat je voor hem gaat zorgen. Rogier is lief en meent het ook. Hij past echt bij je.”

Instagram

Ondertussen bouwt Rogier de spanning flink op. De Leidenaar plaatste twee foto’s op Instagram, waarop hij in een zwembroek te zien is op het terras van zijn hotel in Kaapstad. De horecaondernemer, die de vader is van een dochtertje, laat vanuit zijn zwembad weten dat hij een geweldige tijd heeft.

En Manuel? De steward uit Rome heeft sinds maandag zijn Facebookpagina afgeschermd en heeft vooralsnog geen foto’s geplaatst op Instagram.

Bekijk meer van