Nieuws/Entertainment

Enzo Knol en Dee weer bij elkaar

Screenshot YouTube

VIDEO - Tweeënhalve maand duurde de breuk tussen Enzo Knol en Dee, maar de twee tortelduifjes zijn weer bij elkaar én dolgelukkig. Dat vertellen ze in een vlog met de titel ’wij hebben verkering’.

Screenshot YouTube

„Dit keer geen tranen, maar een lach”, zo begint Dee. „Wat wij hebben meegemaakt de afgelopen tijd is dat we geen relatie meer hadden en dat we eventjes solo Dee en solo Enzo waren. En dat voelde voor mij niet helemaal compleet”, zo vult Enzo aan. „Maar wat we willen vertellen in deze video is dat wij weer een stelletje zijn.” En dat laten Enzo en Dee zien door de vlog af te sluiten met een enorme zoen.

„Wat we hebben gemerkt is dat het voor heel veel mensen een soap is geworden... Er werden aardig wat roddels verspreid en heel erg veel onzin en theorieën.” Dee: „We filmen alles, een groot deel van ons leven. Los daarvan gebeuren er ook dingen die je liever niet op camera hebt. We hadden tijd nodig om er voor onszelf uit te komen wat we nu willen. We zijn er uit.”

Het nieuws komt niet helemaal als een verrassing; eind vorige maand gingen de twee, toen nog exen, samen op vakantie. Eind september maakten ze in een emotionele vlog bekend dat hun relatie voorbij was. Naar die video keken meer dan drie miljoen mensen.

Lees meer over