Nieuws/Entertainment

Will Smith wordt gezicht National Geographic

EPA

Will Smith wordt het nieuwe gezicht van de tiendelige serie One Strange Rock voor National Geographic. Dat heeft de Hollywoodacteur dinsdag op zijn Facebookpagina bekendgemaakt. In de tv-serie is de acteur de gids van een reis over de aarde en door de ruimte. Voor de productie zijn opnames gemaakt in 45 landen, zes continenten en vanuit het International Space Station ISS.

EPA

In de serie worden thema’s behandeld als het ontstaan van de aarde, zuurstof en intelligentie. De regie van One Strange Rock is in handen van regisseur Darren Aronofsky (Mother!, Black Swan, Requiem for a Dream). Aronofsky kijkt ernaar uit om met een van zijn favoriete acteurs te gaan samenwerken: „Ik ben erg gelukkig met Will Smith als gids binnen onze serie. Zijn charisma, intelligentie en menselijkheid zullen helpen om de kijkers mee te nemen in het verhaal over het ongelofelijke wonder dat leven op aarde mogelijk maakt.”

De première van One Strange Rock staat gepland voor maart 2018, tijdens Space Month op National Geographic. De serie wordt in 172 landen en 43 talen uitgebracht.

Lees meer over