Nieuws/Entertainment

Justin Bieber blij met relatie met vader

Justin Bieber

Justin Bieber

Hollandse Hoogte

De relatie tussen Justin Bieber en zijn vader is niet altijd makkelijk geweest, maar de zanger is bij dat hij het niet heeft opgegeven met zijn pa. Dat liet hij dinsdag weten in een post op Instagram.

Justin Bieber

Justin Bieber

Hollandse Hoogte

Bij een foto van de twee schrijft Justin: „Ik geniet ervan mijn vader nog steeds beter te leren kennen. Ik hou ervan om me door moeilijke dingen heen te slaan om iets goeds te bereiken. Relaties zijn het waard om voor te vechten, zeker met familie.” De zanger eindigde de post met een bericht aan zijn vader: „Ik hou van je, voor eeuwig en altijd papa.”

De ouders van Justin waren tieners toen hij geboren werd. De nu 23-jarige Canadees werd opgevoed door zijn moeder en zijn opa en oma. In zijn jeugd verdween vader Jeremy een jaar lang van de radar. „Hij was toen niet in de positie om een kind op te voeden”, aldus Justin in een interview met Billboard in 2015. „Hij was onvolwassen. Hij verdween voor een jaar toen ik ongeveer vier was. Toen hij terugkwam zei mijn moeder: ’als je er voor hem wil zijn, dan zorg je dat je hier bent’.”

De zanger benadrukte in dat gesprek dat hij altijd een relatie met Jeremy heeft gehad. „Er is een misvatting dat hij een afwezige vader was, maar hij is sinds die keer in mijn leven gebleven. Ik was in het weekend en op woensdagen bij hem.”

Bekijk meer van