Nieuws/Entertainment

Dit is de reden dat Beyoncé bij Jay Z bleef na vreemdgaan

1 / 2

Sinds Jay Z heeft bekend dat hij vreemdging, is iedereen benieuwd naar details over die moeilijke periode uit het huwelijk van de twee wereldsterren. Een insider weet precies wat hen bij elkaar hield, schrijft People. Ook onthullen Beyoncé en Jay Z zelf in interviews steeds meer over hun worsteling in de liefde.

1 / 2

„Als het niet voor dochter Blue Ivy was, waren ze nu niet meer samen”, concludeert de insider maar meteen. „Het heeft ze vervolgens jaren gekost om weer op het punt te komen waar ze nu zijn. Het heeft Beyoncé veel moeite gekost om Jay Z weer te vertrouwen en hem echt te vergeven. Maar ze vond het heel belangrijk om het gezin bij elkaar te houden.”

Ook Jay Z had het er niet gemakkelijk mee, zegt hij zelf aan de New York Times. „Het moeilijkst is het om de pijn op het gezicht van die ander te lezen en dan met jezelf als veroorzaker daarvan te leren dealen. Dat is moeilijk; niet voor niets is het scheidingspercentage hier wel 50 procent ofzo.” Een scheiding vond alleen plaats in hun muziek; beiden namen elk hun eigen album over de affaire op - Lemonade en 4:44 - terwijl ze oorspronkelijk een gezamenlijk album zouden uitbrengen, bekent Jay Z nu.

Het stel is inmiddels negen jaar getrouwd en werkt door huwelijkstherapie aan hun relatie-issues. Volgens de insider zijn ze erg trots dat ze door deze stormachtige periode heen zijn gekomen. „En de komst van tweeling Rumi en Sir in juni heeft hun band alleen maar sterker gemaakt.”

Lees meer over