Nieuws/Entertainment
1407655693
Entertainment

Netta: ’Duncan Laurence moet niet gaan pleasen’

Duncan Laurence

Duncan Laurence

Winnares Netta van het Eurovisiesongfestival in 2018, geeft Duncan Laurence het advies om zo veel mogelijk zichzelf te blijven en niemand te willen pleasen. De Israëlische zangeres noemt haar winst ’een zege en een vloek.’

Duncan Laurence

Duncan Laurence

„Het sleurt je weg bij de essentie van artistieke vrijheid: het volgen van je eigen gevoel, je eigen passie”, zegt Netta in het AD. Volgens haar kan ze door haar winst niet meer lukraak muziek maken omdat alle ogen op haar gericht zijn.

„De Eurovisiefans houden van me, zeker, maar blijven ze ook van me houden als ik iets totaal anders doe? Dat is nog maar de vraag”, aldus de zangeres. „Dus nu is het mijn persoonlijke missie terug te keren naar aarde, terug te keren naar mezelf. En dat hele Eurovisie even vergeten, er geen fuck meer om geven wat anderen denken.”

Dat is ook het advies dat ze Duncan het liefst wil meegeven. „Ik breng nu een single uit waarvan mensen misschien vinden dat hij niet bij me past, heel gevoelig, intiem, en dat is riskant. Maar ik neem die vrijheid, wat anders slaat de rot toe.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo