Nieuws/Entertainment
141292255
Entertainment

Ondanks naald in voet: Tommie Christiaan wint Dancing on Ice

Tommie Christiaan is de winnaar van Dancing on Ice.

Tommie Christiaan is de winnaar van Dancing on Ice.

Tommie Christiaan heeft zaterdagavond de finale van het SBS6-programma Dancing on Ice gewonnen. Samen met zijn partner Klabera deed hij zijn finaledans op het nummer Arcade van Duncan Laurence. Het is opvallend, omdat het deze week nog onzeker was of Christiaan sowieso mee kon doen aan de finale.

Tommie Christiaan is de winnaar van Dancing on Ice.

Tommie Christiaan is de winnaar van Dancing on Ice.

Tommie moest afgelopen dinsdag namelijk onder het mes om een drie centimeter lange naald uit zijn grote teen te laten verwijderen. De musicalster dacht dat het eerst om een onschuldige splinter ging, maar niets bleek minder waar. „Zaterdag schoot er een ’splinter’ in m’n voet. Beetje pijn wel maar dacht, met een beetje weken en pulken komt die er vanzelf wel uit. Gisteren vier uur geschaatst met een paar flinke pijnscheuten. Toch maar even naar de huisarts vanochtend”, schrijft Tommie op Instagram. Hij wordt doorverwezen naar het ziekenhuis om „toch even een foto te laten maken.” Daar blijkt dat er een flinke naald in zijn grote teen zit.

In de finale stonden ook Elske DeWall, Juvat Westendorp en Donny Roelvink. Roelvink viel als eerste af, DeWall haalde de finaledans net niet. Uiteindelijk werd het een spannende strijd tussen Tommie en Juvat, maar Tommie kreeg net iets hogere punten van de jury en het thuispubliek.