Nieuws/Entertainment
1413275
Entertainment

One Three Hill-actrice Jana Kramer had miskraam

Jana Kramer

Jana Kramer

Jana Kramer, die de rol van Alex Dupré speelde in de hitserie One Three Hill, heeft een miskraam gehad. Dat schrijft de actrice op Instagram.

Jana Kramer

Jana Kramer

Het was voor de 34-jarige Kramer niet de eerste keer dat ze een kindje verloor. Uit de drie zwangerschappen die de actrice slash zangeres doormaakte, kwam maar een kindje levend ter wereld. Dochter Jolie, die ze kreeg met haar huidige man American football-speler Mike Caussin, is nu ruim 22 maanden oud.

„Vandaag staat het 1-3”, schrijft de Footlose-zangeres symbolisch op Instagram. „Ik zoek niet naar medelijden, ik wil gewoon niet alleen zijn. Helaas is dit niet mijn eerste verlies van een kindje. De eerste keer dat ik zwanger raakte, wilde ik het van de daken schreeuwen, maar juist om dit soort redenen vertelde ik het aan bijna niemand. En omdat niemand het wist, moest ik in stilte rouwen. Dat was lange tijd de juiste manier voor mij, maar nu niet meer. Voor andere vrouwen die ook een miskraam hebben gehad en steun nodig hebben of een plek om te rouwen, of voor vrouwen die net als ik op dit moment volledig in rouw zijn: laten we er voor elkaar zijn. Je hoeft je niet alleen te voelen.”

Aan het eind van haar uitgebreide Instagram-bericht waarin ze vrouwen oproept er voor elkaar te zijn, verwijst ze nog naar de blog van goede vriendin Kristen Brust, die vaker over het onderwerp miskraam schrijft. „Ik ben er voor jullie, maar omdat ik zo ontzettend in tranen en rouw ben, wil ik jullie graag verwijzen naar deze blog”, aldus Kramer.