Nieuws/Entertainment

’Ik kan maar aan één ding denken: ik mis oma’

Roy Donders te verdrietig om op te treden

Roy Donders

Roy Donders

Hollandse Hoogte Janssen

De Brabantse entertainer Roy Donders heeft zijn concert in 013 geannuleerd. Op Facebook schrijft hij nog teveel verdriet te hebben om zijn oma en daarom niet te kunnen optreden op het poppodium.

Roy Donders

Roy Donders

Hollandse Hoogte Janssen

De oma van Roy overleed vorige maand, maar de Tilburgse zanger heeft nog te veel verdriet om zijn geplande optreden van vrijdag 15 december door te laten gaan. „Tijdens de repetities kon ik maar aan één ding denken. Namelijk aan mijn lieve omaatje die ik enorm mis en die natuurlijk bij mijn eerste show aanwezig had moeten zijn. Voor mij geeft dit een heel dubbel gevoel, het voelt niet compleet en ik word er enorm verdrietig van”, aldus Donders.

Roy geeft aan moeite te hebben gehad met het nemen van deze beslissing, maar hoopt op begrip. „Met pijn in mijn hart heb ik samen met mijn team besloten de show niet door te laten gaan. Ik hoop dat ik het snel een plekje kan geven en in de toekomst mijn zelf bedachte show alsnog kan uitvoeren.”

Om zijn fans tegemoet te komen ontvangt niet alleen iedereen het aankoopbedrag van het kaartje terug, maar krijgt ieder in het voorjaar van 2018 ook het nieuwe album van Roy toegestuurd. „Ik hoop dat iedereen die aanwezig zou zijn op deze avond begrip heeft voor de situatie, ik heb er lang over nagedacht maar dit voelt het beste nu”, aldus de zanger.

Lees meer over