Nieuws/Entertainment
1415943404
Entertainment

Rod Stewart verrast koppel tijdens bruiloft in Las Vegas

Sharon Cook en Andrew Aitchison uit Liverpool hadden een wel heel bijzondere gast op hun bruiloft in Las Vegas. Zanger Rod Stewart verraste de bruid en bruidegom en zong ook nog zijn grote hit Have I Told You Lately. Dat melden verschillende Amerikaanse media donderdag.

Rod verraste het koppel omdat ze behoorlijk wat pech hadden gehad en het huwelijk bijna in duigen was gevallen. Sharon en Andrew hadden hun reis namelijk geboekt met het onlangs failliet verklaarde Thomas Cook, waardoor hun vluchten kwamen te vervallen. De twee contacteerden gelijk hun hotel toen ze geen nieuwe vlucht konden regelen en die zorgde voor nieuwe vliegtickets, ook voor hun veertien gasten.

Als extra verrassing werd de zanger opgetrommeld, die hen toezong vlak na het jawoord. „Ik kan me niet voorstellen hoe groot de teleurstelling moest zijn toen jullie hoorden dat je niet met Thomas Cook kon reizen, maar hier zijn jullie dan toch met al jullie vrienden”, zei Rod. Als kers op de taart nodigde de Britse zanger het stel en al hun gasten uit voor een feestje bij hem thuis.