Entertainment/Royals
1419819024
Royals

William en Catherine feliciteren Meghan

Prins William en zijn vrouw Catherine hebben Meghan donderdag gefeliciteerd met haar verjaardag. De voormalige actrice en hertogin van Sussex is 41 jaar geworden.

„We wensen de hertogin van Sussex een fijne verjaardag!”, schrijven de hertog en hertogin van Cambridge in de Instagram Story van hun officiële account. Daarbij deelt het stel een portret van de vrouw van prins Harry, die een witte jas en hoed draagt.

Ook prins Charles en Camilla hun schoondochter Meghan met haar verjaardag. „Gefeliciteerd aan de hertogin van Sussex!” schrijft het stel in de Instagram Story van hun officiële account. De hertog en hertogin van Cambridge schreven eerder op de dag een soortgelijke boodschap in hun Instagram Story: „We wensen de hertogin van Sussex een fijne verjaardag!” Op beide accounts wordt een foto van Meghan gedeeld in een witte jas met een witte hoed.

Hoewel Meghan Williams schoonzus en Charles’ schoondochter is, zijn de relaties tussen de familieleden ogenschijnlijk ingewikkeld na een berucht geworden interview met Oprah Winfrey, waarin het stel een boekje open deed over hun relatie met de Britse leden van het koninklijk huis.