Nieuws/Entertainment
1420481943
Entertainment

Fred van Leer mag vrijdag weer naar huis

Fred van Leer slaapt vanaf vrijdag weer in zijn eigen bed. De stylist, die dinsdag werd geopereerd aan zijn schouder, mag dan het ziekenhuis verlaten. Dat liet Fred donderdag weten op Instagram.

De stylist, die maandag voor de tweede keer in korte tijd werd opgenomen, is het ziekenhuis meer dan zat. „Het is hier top geregeld, maar thuis is altijd lekkerder”, aldus Fred.

Woensdag liet de stylist nog weten dat de operatie goed was verlopen, maar dat het ook heel anders had kunnen aflopen. „Voor iedereen die wil weten wat er nu precies gebeurd is, er is gisteren twee liter pus uit mijn schouder gehaald”, schrijft hij op Twitter. „Hoe dat daar gekomen is laat ik even daarbuiten, maar twee dagen later en het was een totaal andere uitkomst geweest.”

Fred moest meerdere optredens van zijn theatertournee verplaatsen. Zijn eerstvolgende optreden staat voor woensdag gepland in Hoofddorp. Die show gaat vooralsnog gewoon door. Als het aan de stylist zelf ligt, gaat hij zo snel mogelijk weer aan de slag. „Ik ga hopelijk van de week gewoon weer beginnen, want hé, de kachel moet branden.”