Entertainment/Sterren
1421091299
Sterren

Zo viel Rebel Wilson 35 kilo af (zonder te zweten in de gym)

Net als de afgelopen paar jaren, staat ook 2022 in het teken van gewichtsverlies voor Rebel Wilson. ’Fit Amy’, zoals ze zichzelf inmiddels gekscherend noemt in plaats van ’Fat Amy’, zegt voor het afvallen nog geen minuut in de sportschool te hebben gespendeerd. En niet zonder resultaat: inmiddels is ze 35 kilo afgevallen.

De Australische actrice onthult haar geheim aan Apple+: „Hij zei: 'Rebel, de beste manier om af te vallen voor jou en lichaamsvet te verliezen is gewoon wandelen.” Ze legt uit dat het niet eens per se zware wandelingen hoeven te zijn. „Gewoon normaal wandelen, een uur per dag."

„Ik bevind me in een gelukkige positie dat ik alle mogelijkheden heb om geweldige personal trainers in te huren, maar ik wil dat jullie weten dat het grootste gedeelte qua beweging wat ik dit jaar heb gedaan, gewoon bestond uit wandelingen maken.”

Vorig jaar vertelde ze al aan People dat ze voornamelijk een eiwitrijk dieet volgt, al gaf ze toe ook weleens te ’cheaten’. „Niets is verboden”, aldus Rebel.