Nieuws/Entertainment
1423989528
Entertainment

Is Beau onterecht woedend?

UPDATE - Beau van Erven Dorens liet zich donderdag woedend uit over een zogenaamde nepadvertentie waarin hij pillen aanprijst waardoor je beter zou kunnen studeren. In deze advertentie is zelfs een fragment te zien waarin de presentator deze pillen bespreekt in zijn show, maar volgens hem is dit nooit gebeurd. Of is zijn eigen geheugen inmiddels aangetast?

De presentator is woedend dat hij het middelpunt is van de reclame. „Ik vind het totale bullshit!”, reageert hij duidelijk boos in RTL Boulevard. „Als ik die mensen tegenkom dan slinger ik ze tegen de grond.”

Volgens hem prijst hij deze pillen dan ook helemaal niet aan. „Die mensen moeten echt voor het gerecht gesleept worden. Ik ben het in ieder geval niet, het is allemaal bullshit. Die dingen werken niet, je sterft eraan”, besluit hij.

Toch lijkt deze woede niet helemaal terecht. Beau van Erven Dorens heeft de pillen namelijk wel degelijk in zijn programma besproken én gebruikt. In de uitzending van 26 september bespreekt hij hoe je om kunt gaan met een kater en geeft daarbij zelfs een tip: de concentratiepil waar hij nu zo boos om is. Hij legt uit dat de pillen bedoeld zijn om de concentratie te bevorderen waardoor je beter kunt leren, maar dat ze ook worden gebruikt om een kater tegen te gaan.

Nadat hij zelf pillen heeft genomen, maakt hij meteen duidelijk dat de pillen volgens deskundigen helemaal niet zouden werken. Maar dat Beau niet degene zou zijn die deze pillen heeft besproken is dus in elk geval niet waar.